Bugun...



Hakları yenilmiş bir takım üzerinden ‘Avrupa’ya gider mi?’

Durul, ligde herkes için aynı şartların geçerli olduğunu belirterek, “39 puan bütün takımlar için aynı. Bu futbolla, bu mücadeleyle önümüzde net bir hedef var.

facebook-paylas
Tarih: 09-02-2026 21:12

Hakları yenilmiş bir takım üzerinden ‘Avrupa’ya gider mi?’

Durul, Kocaelispor’un ciddi bir puan kaybına uğradığını savundu. “Bizim 18 puanımız gitti. Bu puanlar elimizden alınmasaydı bugün bambaşka bir yerde olurduk” diyen Durul, Avrupa hedefinin sorgulanmasından önce bu kayıpların konuşulması gerektiğini ifade etti. Başkan, hak gasplarının yok sayılmasının adil olmadığını vurguladı. 

Türk futbolundaki dengelere de değinen Durul, ligin birkaç takım etrafında döndüğünü savunarak, “Anadolu takımları doğranıyor, bunu herkes görüyor” dedi. Spor kamuoyundan Kocaelispor’un haklarını savunmasını isteyen Durul, “Hakları yenilmiş bir takım üzerinden ‘Avrupa’ya gider mi?’ tartışması yapmak doğru değil. Biz bu hakkı zaten çoktan kazandık” şeklinde konuştu.

Açıklamalarını birlik ve moral vurgusuyla tamamlayan Recep Durul, “Bugüne bakalım. Bugünün tadını çıkaralım. Bugün üç puan aldık, taraftarımız mutlu, şehrimiz mutlu” dedi. Kocaelispor’un yeniden efsane günlerine döndüğünü belirten Durul, yeşil-siyahlı camianın taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandığını sözlerine ekledi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞKANLAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
Henüz anket oluşturulmamış.
HABER ARA
YUKARI YUKARI