Bugun...



Çulcudan Şansalana tepki Yutturduğunu sanma

Kocaelili eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı, Sabah Gazetesi yazarı Mustafa Çulcu’dan geldi. Çulcu, 3-1 biten maçta hakem Ali Şansalan’ın hem penaltıları vermediği hem de taraflı davranmakla eleştirdi. Çulcu şunları söyledi;

facebook-paylas
Güncelleme: 05-10-2025 20:03:56 Tarih: 01-10-2025 10:30

Çulcudan Şansalana tepki Yutturduğunu sanma

Ali Şansalan'ın, Beşiktaş'ın ilk golünde ikili mücadelede oyunu oynatması ve ikinci golde kalecinin topa ceza alanı dışında elle temasına rağmen risk alıp oyunu devam ettirmesi, gole prim tanıması ve sonra kaleciye sarı kart göstermesi başarılıydı. Ancak farklı takımdaki oyunculara sinirli davranması, bir takımın oyuncularını tabiri yerindeyse fırçalaması, kart gösteririm diye tehditkâr beden dili kullanması, diğerine babacan ve sempati ile yaklaşımı kabul edilemez. Bu davranışlar çağdaş, evrensel değil durumu idare eden hakemliktir.

PENALTIYDI, ORALI BİLE OLMADI

Yutturduğunu sanma, herkes görüyor. 23'te hava topu mücadelesinde Toure'nin sol kolu gereğinden fazla açılınca Balogh'un boyun-yüz bölgesine geliyor, hakem sahada penaltı verse hayır diyemeyeceğimiz bir karar olurdu. Şansalan oralı bile olmadı. Bazı fauller sonrasında kovboy hızıyla silah çeker gibi kart çekti ancak Gökhan'ın, Tayfur'u çekerek sarılarak durdurmalarında nihayet üçüncüsünde sarı gösterebildi. Beşiktaş'ın 3. golü net çizgiyi geçiyor, temiz. Hakem maça iyi başladı, sonra klasik Ali Şansalan'a döndü. Tempo yükselince ayak uyduramadı."







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SÜPER LİG Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
Henüz anket oluşturulmamış.
HABER ARA
YUKARI YUKARI